Te jártál már valaha személyi edzőnél? Tudod egyáltalán, miért fontos, hogy amikor komolyabban elkezdesz egy edzés programot, akkor felügyelje a gyakorlataidat egy szakember?

Sokan azt gondolják, hogy egyedül is elboldogulnak és szükségtelen ehhez a külső segítség vagy egyszerűen nincsenek képben azzal, mennyi pluszt kaphatnak egy jól megtervezett és felépített edzéssel, ami még a táplálkozás megreformálására is odafigyel. A Creative Agent csapata most arra vállalkozott, hogy belevág egy “Nagy személyi edző tesztbe”, ami által egyrészt bemutatják nektek a River Fitness személyi edzőit, másrészt azt, ahogyan a hozzájuk forduló vendégekkel foglalkoznak és persze nem utolsó sorban a változásokat, fejlődéseket, ami elérhető már akár néhány hét alatt.

Lévai Norbert, Gulyás Judit és Varga Fruzsina az edzéseket fotókkal és videókkal dokumentálják, amiket megtaláltok itt a River Fitness blogon. Minden edzővel két-két hetet töltenek el és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni ezekből az alkalmakból, vagyis különböző területeket dolgoznak meg és kipróbálják a teljes gépparkot. Jó móka lesz! 😉