Március 10-én (szombaton) HÉTVÉGI nyitvatartással 8:00-22:00-ig várunk titeket!

2017. December 6-án várunk szeretettel minden kedves régi és új tagjainkat, akciókkal, termék kóstolóval és a nap vége felé egy felejthetetlen bulival, akár edzel akár nem! 😀

Reggeltől lehetőségetek lesz megkóstolni a Nutriversum, a Weider Magyarország, a Mr Supplement és, az Absolute-live termékeit. (a készlet erejéig!)
Bérletakcióval is készülünk: 17:00tól a kondi és aerobik havi bérletek 9990 Ft, az alkalmi belépő 990 Ft-os áron vásárolható meg.
(A bérletakció csak 2017.12.06-án 17:00-23:00ig érvényes.)

Délután 17:00-tól pedig a hangulatért kedvenc dj-ink a felelőseg:
17:00-től Alya Alya
18:00-tól T:Maniak
21:00-tól zárásig Kovács Dóri – Dora

Mindenkit várunk szeretettel, akár edzeni, akár táncolni lenne kedve, és, hogy senki ne maradjon étlen- szomjan, arról mi gondoskodunk. Terülj, terülj asztalkámmal várunk titeket!

Nem telhet el úgy egy hónap, hogy ne gondoljunk rátok, így hoztunk nektek egy újabb akciót! 🙂
A készlet erejéig július hónapban minden fitness bérlet vásárlásakor partnereink jóvoltából ajándékutalványokat adunk!

Kedves Vendégeink,
Június 30-án 9:00-14:00-ig áramszünet lesz, a terem nyitva lesz viszont korlátozott szolgáltatást tudunk ez idő alatt nyúltani!
Az áramszünet ideje alatt:
-a 12-es aerobik óra elmarad,
-a kardió gépeink közül a futógépek nem üzemelnek,
-az öltözőkben sem lesz világítás így a tusolásra nem lesz lehetőség,
-szauna sem üzemel,
-zene sem lesz ez idő alatt.
A funkcionális- és a kondi teremben is világos lesz a nappali fény miatt!

Egy újabb hosszú hétvége érkezik, de ez idő alatt sem kell nélkülöznöd minket! Pünkösd hétfőn 8-22 óráig leszünk nyitva, úgyhogy várunk szeretettel edzeni!

2017. június 1-én és 2-án (csütörtökön és pénteken) a FUNKCIONÁLIS TERMÜNKET lezárjuk, mivel felújítási munkálatokat végzünk. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Vészesen közeledik a bikiniszezon, de még nem késő belevágni az edzésbe a kirobbanó formájú beach body-ért! 😉 A hölgyek számára május hónapban ebben hatékony segítséget nyújtunk:

Minden 2017. május 8. és június 8. között regisztráló új hölgyvendégeinknek a kondi havi bérlet akciósan 9990 Ft, ami igény szerint tartalmaz egy személyi edzést is az egyik edzőnkkel.

Ha szeretnél személyi edzést is, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:

Egy újabb hosszú hétvége közeledik, hiszen hétfőn ismét munkaszüneti nap lesz és egyben a munka ünnepe. És persze mivel is ünnepelhetnénk leginkább a munkát, mint edzéssel a River Fitnessben! 😉 Erre pedig minden lehetőséged meg lesz, ugyanis 2017. május 1-én hétvégi nyitvatartás szerint, 8-22 óráig várunk mindenkit, aki ezen a napon is szeretne tovább fejlődni, izmosodni.

Azoknak, akik szeretnék azonnal ledolgozni a húsvéti sonkát, jó hírünk van! 🙂 Az ünnep alatt is nyitva leszünk a következők szerint:

2017. április 14-17-ig, 8-22 óráig várunk Titeket!

A fitness részlegünkön kívül aerobic óráink közül is jó néhányat megtartunk majd, ezekről órarnedünkben találtok bővebb információt!

Ezúton is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!