Rólunk

Rólunk

Get Fit - Riverfitness

A terem egyedülállóan hatalmas gépparkkal lett felszerelve. 200 különböző Hammer Strenght, Star Trac, Hoist erőgéppel, eszközzel, 60 legmodernebb Technogym, Cybex, Life Fitness TV-s kardió géppel, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megfelelő gépet megtalál. Oktatóink vidám, felszabadult hangulatban várják Önt változatos programokkal a Funkcionális Tréning és Aerobic termekben. Személyi edzőink biztosítják Önnek a tökéletes fejlődés lehetőségét és meggyőződésünk, hogy Mindenki megtalálja a saját edzettségi fokának megfelelő órát.
Kellőképpen elfáradt az edzésben? Jól esne egy frissítő! Üljön be vitaminbárunkba és pihenje ki magát! Különféle Weider, Nutrend, Dymitize , Muscle meds táplálék kiegészítők, üdítők, energia- és sportitalok, kávék széles választéka és FREE WIFI várja!
A kikapcsolódás élményét wellness részlegünk szolgáltatásai teszik teljessé. Az edzés végeztével vendégeink igénybe vehetik wellness részlegünkön a 12 fős finn szaunát és a masszázs szolgáltatásra is van lehetőség, amellyel vendégeink kényelmét szolgáljuk és lehetőséget biztosítunk relaxációra, teljes körű test ápolásra és kellemes társasági életre. Az egészség, a boldogság, a harmónia mindannyiunk igénye.

Rólunk

Gyere és hozd magad formába!

Óráink

A GetFit River fitness több mint 200 munkaállomással lett felszerelve és a legváltozatosabb edzésekre ad ilyen módon lehetőséget!

FITNESS

FITNESS

Magyarország egyik legnagyobb gépparkjával, közel 200 munkaállomással biztosítjuk sikeredet, akár fejlődni, izmosodni, akár szálkásodni, fogyni szeretnél. Több mint 60 kardió gép, Life Fitness TV-s futópadok és Elliptikus Trainerek, taposók, kerékpárok, Cybex Arc Trainer, Technogym Wave, Stairway, Assault AirBike, és a kalória gyilkos Jacobs Ladder segítenek elérni a céljaidat.

AEROBIK

AEROBIK

Barátságos társaságban, egymást motiválva fejlődnél? Az aktív mozgást kedvelőinek oktatóink vidám, felszabadult hangulatban tartják csoportos óráikat. Spinracing, Zsírégető, Alakformáló, Kangoo, Testszépítő, Jóga, Pilates, DeepWork, Piloxing, Intervall edzés, Gerinctorna, Streching és Capoeira Aerobik órák jó kondícióban tartanak.

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

A funkcionális tréning izgalmas előnyei klubtagjaink számára is elérhetők. Egy biztos: testileg, lelkileg elfáradsz, de közben remekül érzed majd magad. Próbáld ki a Trx, HotIron, Cross ,Spárta Training, Funkcionális köredzés és nem utolsó sorban a CLOCK 12 köredzéseket, amik által hihetetlen eredményeket érsz el napról-napra.

SZEMÉLYI EDZÉS

SZEMÉLYI EDZÉS

Ha tudatos és szakszerű edzésben gondolkozol, magasan képzett személyi edzőink komplett fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel készítenek fel, hogy az eredmény minél látványosabb és hatékonyabb legyen. Személyes jellegű, sportoláskor felmerülő kérdésekkel, problémákkal bátran fordulj trénereinkhez.