Lenárt Csaba

Lenárt Csaba

EXP: (SZEMÉLYI EDZŐ)

VÉGZETTSÉG:

Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Kar – nemzetközi testépítés és fitness sportoktató
I.F.B.B. Szövetség – testépítés és fitness magyar bíró
VERSENYZŐI SIKEREIM:

I.F.B.B. – Magyar Válogatott, I. osztály Magyar Bajnokság 2. helyezett, II. osztály Magyar Bajnokság 2. helyezett,
I.F.B.B. Vidék Bajnokság kétszeres 2. helyezett,
I.F.B.B. Világbajnoki versenyző
EDZŐI ÉS VEZETŐI EREDMÉNYEK TESTÉPÍTÉSBEN:

Női: WABBA Európa Bajnokság 1. és 3. helyezett
Férfi: NAC Világbajnokság 2. helyezett, WBPF Európa Bajnokság 3. helyezett, I.F.B.B. Magyar Kupa 1. helyezett és többszörös bajnok, I.F.B.B. Magyar Bajnokság
2. és 3. helyezett, I.F.B.B. Junior Magyar Bajnokság 1. helyezett, I.F.B.B. II. osztály Magyar Bajnokság 1. helyezett és többszörös bajnok, I.F.B.B. Vidék
Bajnokság 1. helyezett és többszörös bajnok

Szakmai tudásomat és tapasztalataimat tovább vittem, és megalapítottam a debreceni Corpus Gym Fitness Termet és a Corpus Gym Sportegyesületet. Az Egyesület égisze alatt sok versenyzőt készítettem fel, és kísértem színpadra.

Tíz éves korom óta sportolok versenyszerűen, de már az általános iskolában is sporttagozatra jártam. Futballoztam, atletizáltam, birkóztam és mindegyik sportágban érmekkel gazdagodtam. 17 évesen kezdtem el testépítéssel foglalkozni, melybe annyira beleszerettem, hogy az életem szerves részévé vált. 22 éves korom óta versenyzőként szép sikereket értem el az I.F.B.B. Szövetség keretein belül.

Eredeti végzettségemet tekintve séf vagyok, amely nagy segítséget nyújt abban, hogy szakszerű táplálkozási tanácsokkal lássam el a fitness terembe látogató vendégeimet. A Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán testépítés és fitness szakon nemzetközi sportoktatói végzettséget szereztem, és az I.F.B.B. Szövetségnél testépítés-fitness magyar bírói vizsgát tettem. Ezekből a tapasztalatokból merítve jelenleg személyi edzőként, valamint életmód és táplálkozási tanácsadóként képzem a jövő fitt embereit.

Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkát végezhetek, amelyet nagyon szeretek, és amelyben olyan szerteágazó tapasztalatokkal gazdagodtam, hogy nem csak a saját, hanem mások sikereit is segíthetem. Célom, hogy a hosszú évek alatt megszerzett tudásomat minél több olyan embernek adjam át, akinek az életében fontos szerepet játszik a sport és az egészséges életmód. Segítő kezet szeretnék nyújtani azoknak, akikben megvan a vágy arra, hogy változtassanak eddigi életükön, és együtt tudjunk az életminőségükön javítani. Életkortól, nemtől, fizikai állapottól függetlenül tudok segítséget nyújtani a valódi változáshoz.

A munkám során oly mérvű szakmai és életbeli tapasztalatokkal gazdagodtam, hogy az izmosodni vágyók mellett olyan embereknek is megoldást tudok találni, akik szeretnék megőrizni a fiatalságukat, kondíciójukat, netán fogyni, karcsúsodni és az általános életminőségükön javítani és jobbá tenni. Továbbá bizonyos egészségügyi problémákat helyre állítani, majd stabilizálni és megőrizni, akár egészen fiatal korú gyerekeknek és idősebb korosztály számára is. Ehhez alkalmazok olyan típusú személyre szóló, egyéni és speciális edzéseket, akár csoportos formában is, amelyek minden ember számára megvalósítható, elérhető és megerőltetéstől mentesen a sport teljesen élvezetes formáját és az egészségessé válást tudja teljes mértékben biztosítani.

A szakmai tapasztalataim elsajátítása során lehetőségem nyílott gyerekekkel és fiatalokkal is foglalkozni, ami által sikeresen kifejlesztettem a fizikai és lelki egyensúlyuk és fejlődésük megteremtését.
Ezt a folyamatot kellő elővigyázatossággal végezve biztosítom a biztonságos és egészséges testi fejlődésüket.
Továbbá különböző sportágak mellé megfelelő erőnléti felkészítést nyújtok.

Ezen felül messzemenő tapasztalatokat szereztem a vegetáriánus életmódban,amivel megtanultam hogy hogyan lehet a testi erőt és a test fejlődését elérni…illetve a táplálék kiegészítők világában,ami által a naturál testépítésben lehet nagyon szép sikereket elérni!

VERSENYSZERŰEN ŰZÖTT SPORTÁGAK:

Testépítés
Futball
Atlétika
Birkózás

SZOLGÁLTATÁSOK:
Személyi edzés,
Gyerekek és Fiatalok edzése,
Erőnléti edzés egyéb sportágak mellé,
Táplálkozási tanácsadás,
Életmód tanácsadás,
Vegetáriánus- életmód és táplálkozási tanácsadás,
Versenyre való felkészítés,
Egyéb gyógy- és rehabilitációs edzések
MOTTÓM:

“A változás lehetősége mindenkinek adott!” “Az elején érzed, Azután hiszed, Majd a tükörben is látod: Visszanéz Rád a tegnapi álmod!”

Tel: +36 20 / 971 – 4718

E-mail: lenartcsaba1@gmail.com

Contact Lenárt Csaba +36 20 / 971 - 4718

Classes by Lenárt Csaba