Tóth Anasztázia

Tóth Anasztázia

EXP: (Jóga oktató)

Főiskolás éveim alatt, 16 évvel ezelőtt találkoztam először a jógával.
Már akkor megnyilvánult számomra az életem minden területén a jóga komplex, egészséget megőrző, kiegyensúlyozó hatása. Akkoriban még más mozgásformák töltötték ki a szabadidőmet (kezdetben balett és néptánc, majd közel 10 évig a versenytánc, azután a tánc különböző műfajai, később az aerobik, futás).
A dinamizmust a jóga gyakorlásomban is megőriztem, az erőteljes, dinamikus jóga irányzatokhoz vonzódom leginkább, bár szinte már az összes jóga típusban kipróbáltam magam, mind gyakorlóként, mind oktatóként.
Eddigi tapasztalataim szerint az Astanga Vinyásza Jóga a leghatékonyabb módszer a fejlődésre, az elmúlt években, komplex és mindenre kiterjedő gyökeres, pozitív átalakulást tapasztaltam a gyakorlás által az életem szinte minden területén.
Önmegvalósítási útnak fogom föl a jógát, melynek fontos része az ászana gyakorlás, amit nem lehet a filozófiától különválasztani. A jóga, mélyreható változásokat előidézve, megtanít felülemelkedni a félelmeinken, ezzel a mindennapi élet nehézségeivel szemben ellenállóbbá, kitartóbbá tesz. Akárhogyan is fogjuk föl a jógát, a rendszeres gyakorlás pozitív hatásai, előbb-utóbb fizikai-és mentális szinten is meg fognak nyilvánulni. Elkötelezetten állok a jógaoktatás mellett évek óta – hiszek abban, hogy minden apró erőfeszítés meghozza a gyümölcsét.

2013 – Yoga Teacher – Yoga Alliance International
2013 – Teacher Training Course with Manju Jois
2014 – CYT 200 Jógaoktató – Astanga Vinyásza Jóga
2017-től- Vaisnava jógamester – Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Contact Tóth Anasztázia

Classes by Tóth Anasztázia