Nyitvatartás: Versenysportolóknak vagy védettségi kártyával rendelkezőknek hétköznap: 06:00-22:00 hétvége: 08:00-20:00

Kedves Vendégeink! Szeretnénk pár dologra felhívni a figyelmeteket

Kedves Vendégeink! Szeretnénk pár dologra felhívni a figyelmeteket:

Kérünk benneteket, hogy fokozottan figyeljetek a tisztaságra és a higiéniás szabályok betartására!
Mi is ezt tesszük, ezért kérünk benneteket, hogy segítsétek munkánkat! Annak érdekében, hogy termünk zavartalan nyitva tartással tudjon működni, kérünk mindenkit, hogy tartsátok be a 1,5 méteres távolságot egymástól!
A recepción egyszerre maximum 2 ember tartózkodhat! Belépéskor kötelező kézfertőtlenítés a recepcióra kihelyezett fertőtlenítővel. Az edzőterembe való belépést követően minimum 20 mp-es szappanos kézmosás. A leginkább veszélyeztetett korosztály, vagyis a 65 év felettiek számára az edzőtermek nem látogathatóak. A 16 éven aluliak számára szintén nem látogathatóak az edzőtermek.
A maszk viselése az edzés időtartama alatt, az edzőterem edzőfelületén nem kötelező. A tusolók használatát nem javasoljuk. Váltócipő, váltóruha használata kötelező. Zokni használata kötelező, míg a ruházat lehetőleg hosszú, bokáig érő nadrág, valamint vállat és derekat eltakaró felső rész kell legyen. Zárt cipő használata kötelező.
A szaunákat bizonytalan ideig még sajnos nem használhatjátok. Fertőtlenítő folyadékot továbbra is megtalálhatjátok a teremben és az extra védelem érdekében kézfertőtlenítőket is helyezünk ki. Fokozottan figyeljetek oda a gépek és eszközök fertőtlenitésére.
A törölköző használata továbbra is kötelező. Tudtok bérelni továbbra is vagy hozzatok sajátot.  15h-ig árusítunk előre csomagolt étrend kiegészítő készítményeket és palackozott italt.

Köszönjük a megértéseteket!