Bemutatkozik Pintér Bia új személyi edzőnk

A sport számomra nem csak az egészségről szól, hanem egy olyan kikapcsolódás, amikor kizárhatom a külvilágot, a rohanó hétköznapokat és végre teljes mértékben magamra koncentrálhatok. Edzőként azon leszek, hogy akármilyen élethelyzetben is vagy, te is éld át ezt az érzést, miközben a legtöbbet hozod ki magadból.

Igyekszem mindenben 100%-ot nyújtani, és ez a sporttal sem alakult másképp. Hobbiból hamarosan szenvedélyemmé vált, így történt, hogy később több versenyen is megmérettettem magam. A versenyre való felkészüléssel (szigorú étrend, kevés szabadidő, munkával való összehangolás) nem csak önmagamat múltam felül, hanem saját határaimat is sikerült átlépnem.

A sport nagyon sok pozitív hatást gyakorolt az életemre, megtanított többek között például önuralomra és kitartásra. Ezért döntöttem úgy, hogy mindezt másoknak is át szeretném adni és hivatásként űzni a továbbiakban.

Legyen szó fogyásról, állóképesség-javításról, izomtömeg-növelésről, étrendtervezésről vagy akárcsak hogy jól érezd magad a bőrödben, én segítek, hogy higgyj magadban és ne térj le a célra vezető útról.

Igyekszem minden vendégemnek a saját edzettségi és egészségi állapotának megfelelő alternatívákat adni.

Keressetek bátran és én minden erőmmel azon leszek, hogy felülmúljátok önmagatokat!

Mottóm:

„Az emberek nevetni fognak az álmaidon, aztán meg utálni fognak, amikor megvalósítod őket.”

Elérhetőségeim:

Telefon: 0630/9842337

E-mail: pinterbia92@gmail.com