River Fitness by Getfit

Deák Szilvia

Testépítés-és fitness sportedző

Deák Szilvia vagyok testépítés-és fitness sportedző. 2019-ben végeztem Esztergomban, kiváló eredménnyel.

Mindig próbálom pozitívan látni a életet, imádom a pörgést és az adrenalint. Lételemem a mosolygás, az akarat és a kitartás. Nagyon szeretek finomakat enni (de csak is healthy lifestyle-ban) és sokat nevetni.

A sport szeretete az életemben mindig is jelen volt. Amikor a kád szélébe felkapaszkodva meg tudtam állni kicsiként, már akkor mosolyogva táncoltam a fürdővizemben.

Ezek után 3 éves koromban kezdtem el táncolni (néptánc, rock and roll, modern tánc, jazz funky, hip-hop). A hip-hop világában megtaláltam önmagamat és mára már két olyan versenycsapatnak lehetek a tagja, akikkel már több versenyen is rangos helyezéseket értünk el. Ezek a versenyek motiváltak arra, hogy más sportágban is megmérettethessem magam és a testépítés világában is színpadra állhassak és versenyezhessek.

A versenyzés megtanított a küzdésre, és arra, hogy mindig van a maximum, ami felett még mindig tudsz teljesíteni.

Ezek mellett még jó pár sportban is kipróbáltam magam. Évekig úsztam, teniszeztem, röplabdáztam (ami a mai napig egy szerelem),illetve kosaraztam, lovagoltam és kézilabdáztam is. Jelenleg a tánc, a testépítés mellett a jóga világába is megkezdtem az utazást, ami teljesen magával ragadott.

Az ELTE-n végeztem 2018-ban csecsemő- és kisgyermeknevelői szakon. Ebből adódóan nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, táncot és tornát tanítani.

Nagyon fontosnak tartom önmagam fejlesztését, így folyamatosan képzem magam, hogy minél többet tudjak nyújtani azoknak az embereknek, akik felkeresnek.

Engem is van, aki támogat és motivál; értük hálás vagyok! Ők a családom és a BiotechUSA Fitness Team.

Keress bátran az e-mail címemen és leszek a Te ösztönződ!

Vágj bele, ne halogass!

A sport mellett elengedhetetlennek tartom az egészséges életmódot és a tudatosságot. 18 évesen az egészségügyi problémáim következtében kezdtem el tudatosan étkezni és életmódot váltottam. Szeretném kihangsúlyozni azt, – a saját példámon keresztül – hogy mennyire fontos az egészségünk! Én sem szerettem volna egyéb, súlyosabb egészségügyi problémát a jövőben.

Ez az, ami motivál a mai napig és szeretnék ezzel másokat is bíztatni és ösztönözni a változtatásra.

Sosem könnyű elkezdeni, de tudom mi a célom, és te is képes vagy megtalálni ezt. Változtatni akartam az életemen és nem csak az alakomon, én is valahonnét indultam, hiszen tudod: senki nem születik kockás hassal. Tegyük meg az első lépéseket!

Ha szereted a lazaságot, szeretsz jót nevetni, és bírod a kiképzést, keress bátran és segítek a céljaid elérésében!

  • E-mail: deakfitnessteam@gmail.com
    Telefon: 0630/6191751
    Facebook:szilvii.deak
    Istagram:deak.szilvi