River Fitness by Getfit

Lauter Viktor

Speciális edző

Üdvözölöm!

Lauter Viktor vagyok, közel 20 évig voltam válogatott kerettag, élsportoló erőemelő, majd testépítő versenyző, számos hazai és nemzetközi sportsikert elérve.

Ezután felkészítő edzőként, a hazai válogatott sportolókat segítettem hozzá sikereik eléréséhez. Majd több rangos versenyen már a bírói székben foglaltam helyet. 2010-ben visszavonultam az aktív sporttevékenységektől, de a mai napig rendszeresen, sportolok. 

Az élsportot az egészséges életvitel és sportolás váltotta fel.

Kifejezetten 40+ os férfiak speciális coachingolásával foglalkozom, ahol problémát jelent az életkorból kifolyólag, a hanyatló hormonháztartás okozta,

izomveszteség, elhízás, fogyás, teljesítőképesség romlása, az önbizalom csökkenése.

 Lehet teljesen kezdő, vagy visszatérő sportoló, bárki aki 40+ os férfiként nem érzi magát jól a bőrében, és tenni szeretne ez ellen!

Egy interjú keretében meghatározása kerülnek a célok, erre alapozva egy javaslat a labor vizsgálatok elvégzésére. ( nem kötelező, de a munkánk hatékonyságát mérhetővé teszi. )

 Ezután felépítjük  speciális étrend kiegészítők használatát,  kialakítjuk a napi rutint, sportolás és étkezés szempontjából.

A felsoroltak közül bármit lehet választani igény szerint, csak táplálékkiegészítő ajánlat, csak tréning vagy csak étrend, vagy ezek kombinációja.

Fontos, hogy céljainkat kizárólag természetes úton érjük el. ( Végső esetben endokrinológus szakorvos bevonásával történhet csak hormonpótló terápia! )

Fő cél, az egészséges életvitel, egy egész évben fenntartható testalkat, az életminőség maximalizálása a mindennapi stressz csökkentésével, amire a sportolás lehet az egyik legjobb recept.

Szemléletem szerint egy időpontban maximum egy klienssel lehet 100%- osan foglalkozni, ezért, egyszerre több embernek NEM tartok tréninget!

Így az elérhető szabad időpontok száma nagyon le van korlátozva.

Kizárólag, csak a kora reggeli időpontban tudunk dolgozni.

Elérhetőségek:

  • info@mrsupplement.hu

  • +36709440593