River Fitness by Getfit

Molnár Árpád

személyi edző

Lassan 20 éve foglalkozom testépítéssel és fitnesszel. Ez mára már életem szerves részévé vált. 10 éve dolgozom személyi edzőként és életcélként tűztem ki magam elé, hogy a vendégeimnek olyan egyénre szabott edzésprogramot és életmód tanácsadást alakítok ki, amely figyelembe veszi az egyén adottságait, egészségi állapotát valamin elérni kívánt céljait.

Nem csupán az egyes sportképességek fejlesztésére, de a globális egészségmegőrzésre, egyszóval a tökéletes közérzet kialakítására helyezem a hangsúlyt. Nem testépítő versenyre készítelek fel, hanem az egészséges, hosszan fenttartható mindennapokra írok edzésprogramokat.

A sok éves személyi edzői munkám során merült fel az igény, hogy nem csak a fitnesz vonalon kell magam folyamatosan fejleszteni, de mozgásszervi és terápiás vonalon is. Agyógymasszőri és megannyi ráépülő képzést is elvégeztem annak érdekében, hogy a hozzám érkező vendég minél sokoldalúbb szakmai segítséget kapjon tőlem, legfőképp az egészségmegőrzés és a fájdalommentes mindennapi életvezetés tekintetében.

Ha ezeket a sorokat olvasod, biztos vagyok abban, hogy fejedben már ott a változtatás terve. A megvalósításhoz kívánok segítséget nyújtani, minden tudásommal és tapasztalatommal, hogy az együttes munka meghozza a kívánt gyümölcsét.

Mind személyi edzésre, mind masszázskezelésre (gyógymasszázs, flossing, FDM, SMT-manuálterápia és csontkovácsolás, Neuro-mozgáskorrekció, köpöly) várlak szeretettel!

Elérhetőségek:

  • Tel: +36305099009
    E-mail: molnar.arpad1984@gmail.com
    Instagram: dome_coach