Nyitvatartás: Versenysportolóknak vagy védettségi kártyával rendelkezőknek hétköznap: 06:00-22:00 hétvége: 08:00-20:00

Blázsik Zsófi

Blázsik Zsófi

Blázsik Zsófi

Trainer

Sziasztok!

Blázsik Zsófi vagyok, személyi edző, funkcionális crosstrainer és trx oktató.

Edzői tanulmányaimat az Art edzőképzőben végeztem, majd elkezdtem csoportos edzőként dolgozni, amiben nagy örömömet leltem.

Rólam röviden annyit, hogy komolyabban 4-5 éve kezdtem el a sporttal foglalkozni, kezdetben crossfiteztem amatőr szinten, ahol egy nagyszerű csapat része lehettem, amit szeretnék az óráimon is megvalósítani. Fontosnak tartom, hogy egy sportközösség jöjjön létre az óráimon, ahol nem csak idegenekként veszünk részt, hanem abban az egy órában motiváljuk egymást, és segítjük egymás fejlődését. Szeretném, ha mindenki feltöltődne az edzéseken, és ezzel egyidejűleg sportosabbnak és energikusabbnak érezné magát az edzés végén.

Óráimon első sorban a kritikus részeket, a  farizom,láb, és has gyakorlatokat helyezem előtérbe, csak más felépítésben. Azt gondolom ,egy nőnek a zsírégetés mellett ezek a legfontosabb részek, melyeket formálni, feszesíteni kell.  A crossfit után ezért is tértem át az edzőtermi edzésekre, alakformálásra, hogy egy sportos, de nőies alakot hozzak ki magamból. Veletek is ezt szeretném megvalósítani, ha kedvet kaptál, várlak szeretettel az óráimon.

Telefonszám: 06304753799