Nyitvarartás: hétfő - péntek 6.00 – 23.00 szombat - vasárnap: 8.00 – 22.00

Bocska Bence

Bocska Bence

Bocska Bence

Kedves Érdeklődő,

engedd meg, hogy bemutatkozzam, Bocska Bence vagyok, 25 éves személyi edző. A sport már gyerekkorom óta jelen van az életemben. Kezdetben lovagoltam, fallabdáztam, majd később a harcművészetek világába kerültem. Mivel a versenyszintű karatéban kiemelt fontosságú az állóképesség és az erő, illetve az agy-izom kapcsolat, ezért már fiatalon a konditeremben találtam magam és egészítettem ki súlyzós edzésekkel. Szerencsére felkerestem egy hozzáértő személyi edzőt és tőle tanultam meg a konditermi edzés alapjait, ezáltal hamar nagyon nagy fejlődést és sikereket értem el a küzdőtéren. A testem izom-zsír összetétele nagyon hamar pozitív irányba változott, emellett  hanyag tartásom javult, gerincferdülésem enyhébb lett, ezért a későbbiekben a súlyzós edzések lettek az elsődlegesek. Ez idestova kilenc éve volt, tehát gyakorlatilag azóta foglalkozom szeretett sportunkkal. 2017-ben azt gondolom, hogy beteljesedett sok éves munkám gyümölcse ugyanis több országos fitness versenyen indultam, melyeken Men’s Phisyque kategóriában rengeteg induló közül első helyezést sikerült elnyernem. Ez magával hordozza azt is, hogy a tavalyi év ,,Beach Body” címét birtokoltam.

Edzői képesítésemet az Art edzőképzőben szereztem, mint Testépítés és Fitness edző, ez azért volt nagyon kedvező számomra, ugyanis én jellemzően a testépítő jellegű edzéseket preferálom, de az iskola  erősen preventív beállítottságú, ezáltal nagy tudásra tehettem szert a sérülés megelőzésében.

Edzői pályafutásomat az egykori BTN Office Gym-ben kezdtem, ahol vezetőedző szerepet tölthettem be 2018 júliusáig, majd a terem bezárása után, munkámat itt a Get Fit Riverben folytathatom, amit mindenképpen egy színvonalbeli ugrásnak értékelek.

Vendégköröm szerencsére nagyon széleskörű, 16-tól kezdődően egészen 68 éves korú kliensem is van, szerencsére minden korosztállyal és nemmel könnyen tudok együtt dolgozni és gyors fejlődések és változásokat tudunk együtt elérni.

Azt gondolom, hogy ez a sport nem csak egyszerűen sport, inkább egy életvitel, ugyanis nem csak abban heti pár alkalommal kívánja az odafigyelést, hanem a megfelelő táplálkozás, az elengedő mennyiségű és minőségű pihenés és a jó edzés együttesen hozza a várt eredményeket. Szerintem ezért ez a legkomplexebb és legszebb “sport”.

Ha kedvet kaptál, hogy a Te testzsírszázalékodat, izomtömegedet, tartásodat és egészségedet is megváltoztassuk és javítsuk, akkor sok szeretettel várlak Téged.

E-mail: bocskabence@gmail.com

Telefonszám: 0670 425 46 37