Nyitvarartás: hétfő - péntek 6.00 – 23.00 szombat - vasárnap: 8.00 – 22.00

Bodor Julianna

Bodor Julianna

Bodor Julianna

Magamról

Számomra az egészséges életmód,a sport,a fittség elkötelezettség.

2008 óta foglalkozom személyi edzéssel. A kezdetekben kizárólag a hagyományos testépítés eszközeit alkalmaztam a munkám során. Mindig is zavart ,amikor szembesültem azzal,hogy vannak kliensek ,akik ilyen- olyan fájdalmak ,illetve fizikális korlátozottságok miatt nem voltak képesek egy-egy gyakorlatot végrehajtani. 
Felmerült bennem a szükség arra,hogy ezeket a korlátokat megszüntessem. Kutatni kezdem merre induljak. Egy Londonban elvégzett képzést követően , olyan lehetőség “talált meg” ,amely a korábban említett zavaró tényezőkre megoldásként szolgált .

A Funkcionális edzés

Amely a test működésének megfelelő mozgást jelenti.  Előnye,hogy 3 dimenziós térben mozgatja a testet így kisebb a sérülés veszélye.  Mindemellet , jelentősen növeli az erőt és nem utolsó sorban esztétikus külsőt kölcsönöz. 
Célom ,hogy minél több ember éltėt megkönnyítsem az általam alkalmazott módszerek integrálásával. Ezzel együtt egészségesebb életmód kialakítása,mind a testedzés , mind a táplálkozás tekintetében.

Edzésprogram felépítése

 1. FMS szűrés
  Megfigyelhető,hogy  manapság egyre többen tesznek azért,hogy erősebbé, egészségesebbé váljanak. Törekszenek tevékenységi szintjük emelésére,és ennek érdekében személyi edzőhöz fordulnak. Azonban nagyon fontos ,hogy mind a hajlékonyságfejlesztés ,mind a erő-,àllóképesség fejlesztėse előtt felmérjük az illető alapvető mozgásmintáit. Ebben nyújt megoldást az FMS szűrés , az erőnléti és fitness edzés rendszerének egy hollisztikus , szisztematikus megközelírése, amely innovatív felmérési gyakorlatokat és ezekhez hozzárendelt javító gyakorlatokat kínál 

  Alappillére ,hogy jelentős korlátozottságok, jobb- és baloldali aránytalanságok állhatnak fenn egy-egy egyén esetében a mozgás alapvető szintjén,amelyek felett nem szabad elsiklani
  Célja:
  – Azonosítja a fizikai aránytalanságokat vagy a gyenge láncszemeket-Segít csökkenteni  a sportsérülések potenciàljàt
  – Lehetőség nyújt az edzésprogramok magasabb szintű személyre szabására és ezzel jobb ügyfél eredmények elérésére.
  – Javítja a funkcionális ės sportteljesítményt
  – Világossá teszi az edzés minőségi és mennyiségi mutatói közötti különbséget


 2. Lágyszövet kezelės
  SMR henger, tenniszlabda,triggerpont kezelés

 3. Mozgáselőkészítés
  – Az FMS teszt ereményének függvényében elkészített statikus,dinamikus nyújtások, ízületmobilizáló , izomaktivációs gyakorlatok,amely egyúttal a bemelegítés is. 
  Pl.: Hajlékonyság fejlesztése. Ülőmunka okozta hàtfájdalmak megszüntetése,akut és sok estben krónikusnak hitt fájdalom enyhítése. Prehabilitáció,rehabilitáció. 
 4. Funkcionális edzés
  Első 3 hónap:

  Alapvető mozgásminták elsajátítása. Core izmainak megerősítése. Ideg- izom kapcsolatok fejlesztése. 
  Ezt követően a “komolyabb” volumenű gyakorlatok elsajátítása. Ezek megerősítése, a vendég céljainak megfelelően, személyre szabottan, a képességek, készségek fejlődésének függvényében. Izolált gyakorlatok beiktatása. 

  Végzettségeim:
 • 2008-International Fitness and Aerobic Academy Sportoktató/Személyi edző
 • 2010-Fitness Anywhere TRX Suspension Training
 • 2011-CrossFit Forging Elite Fitness CrossFit level1 Trainer
 • 2012-HIT’S GYM CrossFit Budapest Funkcionális edzés/Gyakorlatok és elmélet 1.fàzis
 • 2013-CSIKYSYSTEM SMR alapszintű képzés, FMS1 szakértői képzés, Trigger Massage Specialista
 • 2016-CSIKYSYSTEM Body Mapping

Mobil: 0670 941-2512

E-mail:  b.julcsi1@gmail.com

Weboldal: folyamatban..