Nyitvatartás: Az aktuális COVID rendelet miatt bizonytalan ideig zárva vagyunk

Budinszky Zsuzsi

Budinszky Zsuzsi

Budinszky Zsuzsi

Budinszky Zsuzsi vagyok, edző és életmód tanácsadó

A sport mindig is meghatározó szerepet játszott az életemben, rengeteg sportágat kipróbáltam versenyszerűen, úgy, mint a nép-, illetve moderntánc, a röplabda, kézilabda, atlétika, úszás. Az úszást majd 10 évig aktívan űztem, és vettem részt megmérettetéseken.
A gimnáziumi éveim alatt rendszeresen tartottam csoportos órákat egy belvárosi edzőteremben, és az agglomerációban is; különböző stílusokban: alakformáló, step-aerobic, dance-aerobic, BodyBalls, TRX, illetve elvégeztem egy alapfokú jógaoktatói tanfolyamot is. Ezután személyi edzést tanultam az IWI akadémián.

Mindig is vonzott külföld, így 4 évet éltem Belgiumban, ahol megtanultam a flamand nyelvet, és megismerkedtem az ő mozgáskultúrájukkal, és mindennapjaikkal is.

Mikor hazaköltöztem, elkezdtem készülni az IFBB Magyar Kupára bikini modell kategóriában, ami régi, nagy álmom volt.Az első versenyt felnőtt kategóriában (-163 cm) sikeresen megnyertem, utána több kisebb versenyen értem el dobogós helyezést, majd a Magyar Bajnokságon – egy sérülést követően – második lettem.

2015-ben részt vettem a Világbajnokságon, ahol a középmezőnyig jutottam; egy év versenymúlttal ezzel elégedett is voltam.

2016-ban elvégeztem, a testépítés–fitnesz edzői 1 éves tanfolyamot, ahol a tanárok a Testnevelési Főiskola méltán elismert, magas szintjén adták át a tudásukat.

Jelenleg is készülök versenyekre, mert a versenyzést teljesen a magaménak érzem, hivatásomnak vallom az egészséges életmódot, és imádok célokat kitűzni magam elé!

Amennyiben szeretnél változtatni a testképeden, de nem tudod merre indulj el, keress meg bátran!
Együtt megtaláljuk és megerősítjük azt a motivációt, amelyre személy szerint Neked szükséged van ahhoz, hogy elégedett lehess!

Célom az, hogy biztonságosan, és helyesen felépített alapokra helyezve mindenki kihozza magából a maximumot! Mindenkinek joga van ahhoz, hogy lássa mire képes fizikailag és mentálisan is!

Vallom azt, hogy folyamatosan lehet fejlődni, mindig van feljebb, így saját magam is rendszeresen továbbképzésekre járok, illetve szeretném megkezdeni gyógytornász tanulmányaimat, hogy még szélesebb skálán tudjak segíteni a hozzám forduló embereknek!

Mottóm:

“Ha hiszünk önmagunkban, nem érhet kudarc.”

Legjobb eredményeim:

  • 2015 – 1.helyezett IFBB Testépítő-Fitnesz Felnőtt Magyar Kupa Bikini Fitnesz (-163 cm)
  • 2015 – 2. helyezett IFBB Junior Testépítés-Fitnesz Magyar Kupa Bikini Fitnesz (-166 cm)
  • 2015 – arany minősítés IFBB Minősítő Testépítés-Fitnesz Magyar Kupa
  • 2015 – 4. helyezett Queen of the Beach, Porec, Horvátország (-163 cm)
  • 2015 – 2. helyezett IFBB Testépítő és Fitnesz Felnőtt Magyar Bajnokság Bikini Fitnesz (-163 cm)

Telefonszám: 0630-3823823

E-mail cím: zsu@luwlife.com