Rubint Rella

Rubint Rella

Rubint Rella

Kedves Életmódváltó,

Rubint Rella vagyok, 22 éves egyetemista, sportimádó, a gasztronómia és a helyes táplálkozás lelkes rajongója. A Szent István egyetem Élelmiszertudományi karán, élelmiszermérnöknek tanulok. Mellette a IWI nemzetközi Fitness iskolában szereztem meg a Csoportos Fitness Instruktor képesítést, a Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés illetve a Fintness Instruktor képzés mellett.
Úgy gondolom, egy nő életében az egyik legfontosabb dolog a magabiztosság és a kiegyensúlyozottság. Ehhez hozzájárul az is hogy az a személy nézzen vissza rá a tükörben, akit csinosnak lát és elégedett a külsejével!
Minden nő megérdemli, hogy levetkőzze a gátlásait és büszkén sétáljon végig a strandon! Mert minden nő gyönyörű! Te is az vagy ! Sose máshoz mérd magad!
Célom, hogy segítsek neked az egészséged megóvásában, a testi lelki egyensúly megtalálásában!
Tarts velem hétről hétre ezen az izgalmas utazáson, fedezzük fel együtt testünk és lelkünk határait!
Az óra típus amin találkozhatsz velem:
Cross kondi
Pörgős, ütemes zenére végzett erősítő és zsírégető óra.
Kezdőknek, haladóknak, fiataloknak, időseknek, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott óratípus. A nagyfokú kitartást igénylő edzés fejleszti a teljesítőképességet és növeli a fittségi szintet!
A Cross Kondi óra változatos gyakorlatokból áll. A 10-12 perces bemelegítés után az óra első felében magas intenzitású lépések következnek, szökkenéssel, ugrásokkal, amik kifejezetten növelik az állóképességet.
Az óra második felében különböző gyakorlatokból álló sorozatokkal találkozhatnak a vendégek, amiket meghatározott ismétlésszámmal, intenzitással, pihenőidővel kell végrehajtani.
A Cross Kondi óra során sokféle eszköz segíti a fejlődést, például gumikötél, Xco, nagy tárcsás súly, kézi súlyzó, step pad.
Az edzésen statikus gyakorlatok segítségével nagy hangsúlyt kap a törzsizmok fejlesztése is.
Ha szereted a változatos, intenzív, nehéz órákat, ahol garantáltan megdolgoztatod minden izomcsoportodat, akkor itt a helyed.