River Fitness by Getfit

Sprőber Soma

holisztikus egészségmentor

Sprőber Soma vagyok, holisztikus egészségmentor.

Már 5 éves korom óta szerves részét képezi a sport az életemnek, hiszen 17 éven keresztül versenyszerűen úsztam, illetve a kosárlabdát is kipróbáltam fiatalabb koromban.

Az élsport alatt megismerkedtem az erőnléti edzéssel, az egyetemi éveim alatt a prevenció és a rehabilitáció fogalmaival, majd az aktív úszás után egyértelmű volt számomra, hogy ebben az irányban szeretnék elhelyezkedni, így segítve a hozzám fordulókat.

Tanulmányaim alatt humánkineziológusként megtanultam az egészséges és aktív életmód fenntartásához szükséges alapvetéseket, melyet erőnléti edzőként és táplálkozástudományi szakemberként igyekszem átadni a vendégeimnek.

Az edzői, és tanácsadói hivatás sokkal több lett számomra, mint azt az elején gondoltam. Coachként is elkezdtem tevékenykedni és az utóbbi 1,5 év megerősítette bennem azt, hogy sokszor pont azok a dolgok váltják ki az elakadást az életmód területén is, amikről nincs idő vagy tér beszélni.   

Boldogsággal tölt el, mikor látom valaki arcán a tenni akarást és azt, hogy a folyamatunk által céltudatosabb és tettre készebb lesz.

Megváltoztatja a benne rejlő negatív sémákat és újakat alakít ki, amelyek már a céljait szolgálják.

Nem kifogásokat keres innentől kezdve, hanem a nehézségekre kihívásként és lehetőségként tekint.

- Az együttműködés előtt egy konzultáció keretein belül  felmérjük a jelenlegi fizikai állapotodat, elakadásaidat, és végig megyünk mindenen, ami fontos lehet a számodra,  majd kitűzzük a rövid és a hosszútávú céljaidat.

- Kijelöljük a megfelelő rendszereket és abban segítelek, hogy a jelenlegi és a vágyott állapot közötti utat elérhetővé tegyem a számodra.

- Igény szerint készítek egy személyre szabott étrendet, amit könnyen és élvezettel tudsz tartani, és amihez minden segítséget megadok.

- Összeállítok egy olyan felületet, ahol látni fogjuk a célokat és eredményeket. Itt vezetni tudjuk az edzésekkel, táplálkozással, napi rutinokkal és kihívásokkal kapcsolatos tapasztalatokat.

- Számon kérlek, támogatlak és legjobb tudásom szerint, mint mentor segítek a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Hiszem , hogy az egyetlen valós út, ha időt és energiát fektetsz magadba és nem 1 hónap alatt akarsz változtatni azokon a dolgokon, amelyeken az elmúlt években nem dolgoztál.

Meg kell ismerned a testedet, időt kell adnod magadnak ahhoz, hogy a változások beindulhassanak. Amelyek hatására más minőségben kezdesz el működni és magadhoz hozzáállni.

Ha úgy érzed tudsz azonosulni velem,

és végre nem egy időszakos változást szeretnél elérni, hanem szeretnéd jobban megérteni a saját működésedet és kezedbe vennéd az életedet,  akkor keress bátran! 🙂

Végzettségeim:

Fitness Akadémia - Erőnléti edző 

  • Testnevelési Egyetem - Humánkineziológus - Bsc
  • Testnevelési Egyetem - Táplálkozástudomány és sport-dietetika - Msc
  • Testnevelési Egyetem - Úszás sportedző