River Fitness by Getfit

A River Fitness elhelyezkedése kiváló, hiszen a város vérkeringésének egyik csomópontján helyezkedik el, közel a Duna parthoz. Klubunk ideális mindazok számára, akik kellemes hangulatra, jó társaságra, motiváló környezetre, különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre, és mindemellett megfizethető árakra vágynak!

A terem egyedülállóan hatalmas gépparkkal lett felszerelve. 200 különböző Hammer Strenght, Star Trac, Hoist erőgéppel, eszközzel, 60 legmodernebb Technogym, Cybex, Life Fitness TV-s kardió géppel, ahol minden izomcsoport átmozgatásához megfelelő gépet megtalál. Oktatóink vidám, felszabadult hangulatban várják Önt változatos programokkal a Funkcionális Tréning és Aerobic termekben.

Személyi edzőink biztosítják Önnek a tökéletes fejlődés lehetőségét. Meggyőződésünk, hogy Mindenki megtalálja a saját edzettségi fokának megfelelő órát.

Kellőképpen elfáradt az edzésben? Jól esne egy frissítő! Üljön be vitaminbárunkba és pihenje ki magát! Különféle Weider, Nutrend, Dymitize , Muscle meds táplálék kiegészítők, üdítők, energia- és sportitalok, kávék széles választéka és FREE WIFI várja!
A kikapcsolódás élményét wellness részlegünk szolgáltatásai teszik teljessé. Az edzés végeztével vendégeink igénybe vehetik wellness részlegünkön a 12 fős finn szaunát, és masszázs szolgáltatásra is van lehetőség, amellyel vendégeink kényelmét szolgáljuk, lehetőséget biztosítunk relaxációra, teljes körű test ápolásra és kellemes társasági életre. Az egészség, a boldogság, a harmónia mindannyiunk igénye.