Fitbody köredzés

Fitbody köredzés

Fitbody köredzés

Az edzésmódszer alapja, hogy több rendszer elemeit ötvözi és foglalja  magába,  ezáltal egy olyan funkcionális rendszert hoz létre, mely a leginkább alkalmas a testforma és a kondicionális képességek harmonikus fejlesztésére.

Az edzésforma lényege, hogy a programot különböző jellegű (erő-, és állóképesség fejlesztő) gyakorlatokból állìtjuk  össze, amelyeket meghatározott sorrendben, intenzitással, ismétlésszámmal, ideig hajtanak végre a résztvevők. Egyetlen “kör”edzès az összes előìrt gyakorlat elvègzèsèt jelenti ; a lènyege az, hogy amint vègeztünk egy körrel újra elkezdjük az elejètől ugyanazokat a gyakorlatokat és elvègzünk mèg egy kört . Az edzès során nagyon kevès  pihenő van a gyakorlatok között.

Erő-fejlesztő gyakorlatokat és kardio gyakorlatokat is vègeznek a rèsztvevők a meghatározott ideig 
Pl: 1 percig egy erő-fejlesztő gyakorlat
     40 másodpercig kardio gyakorlat 
      20masodperc pihenő ( amely alatt átváltunk 
      a következő gyakorlatra ) 
 
Intenzìv edzèsforma amely remekül formálja az alakot és növeli az állóképességet . 
Gyere és próbáld ki Te is ????????
Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today