Spartaforce

Spartaforce

SPARTAFORCE
Az edzés jellegét tekintve a BootCamp, Crossfit illetve funkcionális köredzés kategóriájába sorolható. Az óra 10-15 perces bemelegítéssel indul, amelyet 35-40 perc intenzív erősítés követ. Végül, mint minden edzés 5-10 perces nyújtással zárul. Az edzés lényege, hogy ötvözi a magas pulzussal járó mozgáselemeket a nehéz, erőt igénylő gyakorlatokkal. Általában minden edzésen két-három izomcsoport kerül kiemelt

terhelés alá, mellyel hatékonyabb izomfejlesztés érhető el.
Élettani hatásait tekintve kiválóan fejleszti az erő-állóképességet, javítja a szív- és keringési rendszer állapotát, növeli a tüdőkapacitást, hatékony zsírégető és nem utolsó sorban formálja az izomzatot.
Azoknak ajánlom, akik szeretnek keményen edzeni, nem félnek a munkától és szeretnének mind külsőben, mind lelkileg fejlődni.

Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today