River Fitness by Getfit

Berki Donát

személyi edző

testépítés-fitness sportedző

A sportolás napi szinten már gyermekkorom óta szerves része az életemnek egészen széles skálán, kezdve a tenisztől az úszáson és síelésen keresztül egészen a cross motorozásig. Az edzőtermek világával és a testépítéssel középiskolás éveim elején ismerkedtem meg, ami eleinte csak hobbinak indult, de annyira megszerettem, hogy mára már az edzés a hivatásommá vált. Célom hogy minél több emberrel szerettessem meg a sportot, hogy ennek segítségével a maximumot hozhassa ki magából az élet minden területén.
A mai stresszel teli rohanó világunkban a tökéletes közérzet és energiaszint elérhetetlennek tűnik sok ember számára. A túlhajszolt hétköznapok sokszor háttérbe szorítják a sportot és az egészséges életforma kialakítását. Kell valaki, aki megmutatja a helyes utat, egy olyan fitness szakember, aki egyénre szabott „életmódprogramot” ad úgy, hogy személyes adottságainkat, fizikai és egészségi állapotunkat maximálisan szem előtt tartja.

Miért éppen engem válassz, ha edzésről van szó?

  • Mert nem vagyok elvakult fitness-fanatikus, és nem várom el, hogy kizárólag az edzés legyen a legfontosabb számodra. A célom az, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és megtaláljuk a számodra vállalható egyensúlyt.
  • Mert állapotfelmérés után egyéni edzéstervet állítok össze neked és az edzések irányításával és táplálkozási tanácsokkal segítelek, hogy céljaidat elérd.
  • Mert az összeállított edzésprogramot meg is mutatom, és megtanítom a számodra leginkább hasznos és fejlesztő gyakorlatokat.
  • Mert maximálisan odafigyelek rád, folyamatosan motivállak, rendszeres visszajelzést adok, és mindig a fejlődésed üteméhez igazítom az edzéseidet.
  • Mert minden alkalommal a pillanatnyi fizikai állapotodnak megfelelő optimális mértékben foglak terhelni, így fejlődhetsz a legjobban.
  • Mert megértő vagyok, de kellően szigorú is, amikor arra van szükséged.
  • Mert ha előre megbeszéljük, hogy mikor fogunk közösen edzeni, akkor el fogsz jönni, még akkor is, ha éppen akkor nem lenne kedved.
  • Mert komplex módon tájékoztatlak a hétköznapi “trükkökről”, hogy sikeresen tudd alkalmazni a megszerzett tudást később nélkülem is.

Szeretnél változtatni alakodon, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Szívesen sportolnál egy szakképzett személyi edző segítségével?
Táplálkozási és életmód tanácsokra van szükséged?
Szeretnél jobb kondíciót elérni, esetleg fogyni?
Több energiára van szükséged, hogy felülkerekedj a mindennapokon?
Ha a fenti kérdések valamelyikére a válaszod igen, akkor keress fel!

  • berkidonat.training@gmail.com
  • +36 70 372 4191