River Fitness by Getfit

Pilát Eszter

személyi edző

Sziasztok, Eszti vagyok!

Az edzőtermi edzéssel 2014-ben kezdtem el megismerkedni, majd napról napra, évről évre egyre jobban megszerettem ezt a sportágat, míg végül a hivatásommá, az életem részévé vált.
Folyamatos személyi és szakmai fejlődést tűztem ki célomnak, így az edzés mellett az egészséges táplálkozás tudományába is belevetettem magam. Eleinte több könyvet olvastam és kísérleteztem magamon, majd a további fejlődés érdekében több táplálkozási tanfolyamot is elvégeztem. Ezt követően vágyva arra, hogy másoknak is tudjak segíteni, elkezdtem személyre szabott étrendek tervezésével foglalkozni.

Az edzések során megszerzett személyes tapasztalataimat és tudásomat személyi edzői képzéssel egészítettem ki, hogy teljes körű segítséget tudjak nyújtani bárkinek, aki segítségért fordul hozzám.

Edzéseidet saját fejlettségedhez mérve alakítom ki, egyéni céljaidnak megfelelően.
A szakmai tudás mellett kiemelten fontosnak tartom, hogy egy edző mentor is legyen egyben, mutasson jó példát és motiváltság hiányában adjon erőt a nehéz pillanatokban.
Számomra nem csupán hivatás, de egyben szenvedély is ez a világ, így bátran állítom különleges út áll előttünk, ahol nincs lehetetlen!

Végzettségeim:

  • Weider Professional – Fitness- Testépítő Sportoktató
  • Weider Professional – Életmód és Táplálkozási Tanácsadó (Továbbá: sport táplálkozás, metabolikus táplálkozás, hormonális táplálkozás)

„Minden nap, amikor felébredsz és kapsz egy újabb esélyt arra, hogy azt tedd, amit akarsz, hogy az légy, aki lenni akarsz, csak egyvalami állhat az utadba: te magad.”