River Fitness by Getfit

Surmann Benjámin

személyi edző

Surmann Benjámin vagyok, személyi edző.

A sport mindig is az életem szerves része volt, nagyon sok mindent köszönhetek annak a fizikailag aktív életmódnak, amit egészen kisgyerekkorom óta élek. Az én kedvenc szórakozóhelyem mindig valamelyik közeli grund volt, a hétvégi bulik helyett is inkább a labdát kergettem, sokszor éjszakába nyúlóan, a legnagyobb függőségem pedig mind a mai napig a testmozgás, a sport és az edzések.

Nyolc éve ismerkedtem meg a edzőtermek világával, természetesen mi más lett volna a célom 17 éves fiúként, mintsem hogy minél erősebb és minél izmosabb legyek, lehetőleg azonnal.
Hamar a mindennapjaim részévé váltak a súlyzós edzések, egy újabb szenvedély, amely rendszert vitt az életembe, és ami kapcsán rengeteg új célt tűztem ki magam elé. Az idő előrehaladtával egyre mélyebben és tudatosabban foglalkoztam az edzések megszervezésével, folyamatosan új ismeretekre tettem szert, és egyre jobban foglalkoztatott az edzés és a sport tudományos oldala.

Főiskolás voltam már, mikor azon kaptam magam, hogy a gazdasági matek órán is edzésélettanról szóló publikációkat olvasok, na ez volt az a pont, ahol eldöntöttem, nem a közgazdaság az én utam, hanem a sport.
Ekkor találkoztam az IWI – Nemzetközi Fitnesz és Wellness iskolával, melynek szlogenje rögtön magával ragadott; “Szenvedélyből karrier!”.
Testépítés – Fitnesz szakon, majd később Személyi edző szakon tanultam, ahol egyes gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanulásán és a sporttáplálkozás alapjain kívül elsajátítottam a tudatos mozgásprogram szervezését is.

3 éve foglalkozom személyi edzésekkel, több, mint 2000 megtartott edzés után a legfontosabb feladatomnak egy szakszerű edzésprogram kialakítása mellett mind a mai napig a sport és a mozgás örömének megismertetését tartom.

Természetesen mindenki más és más céllal keres meg és jön el hozzám edzésre, egy valami azonban közös nevező a hozzám járók körében, az pedig a sport és az edzések szeretete, legyen szó súlyzós edzésről, funkcionális tréningről, TRX edzésről vagy bármilyen más sporttevékenységről.

Keress bátran, ha;

  • eddig inaktív életmódot éltél, és szeretnél rendszeresen, szakszerű keretek között mozogni
  • már elszántad magad, hogy változtass, de fogalmad sincs hogyan kezdj neki
  • szeretnél egy szuper, sportos közösséghez tartozni
  • Telefonszám: + 36 20 970 56 53
    E-mail cím: sbfitness@freemail.hu